Wie doet er mee

Tal van bedrijven en organisaties ondersteunen de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wil jij ook meedoen? Helemaal goed. Sluit aan!

Provincies

Katoen Natie

Wij projecteerden enkele berichten op onze inkomhal om de chauffeurs te bedanken. Ook versierden wij de inkomhal een beetje.
Antwerpen

Transnubel

Wij willen onze chauffeurs hartelijk bedanken voor hun inzet, flexibiliteit, etc... . Ze staan steeds klaar voor ons en helpen steeds mee zoeken naar oplossingen. Er ligt een kleine attentie (koekjes en chocolade) op hen te wachten in Dessel.
Dessel

Transport Joosen

Om de dag van de chauffeur te vieren trakteren we hen op een paar lekkere koffiekoeken. Daarnaast hebben we speciaal voor de gelegenheid paraplu's laten maken met het logo op.
Antwerpen

Stagobel Electro

De chauffeurs die bij ons komen laden of lossen, worden verwend met een lekkere versnapering en een warme muts.
Deinze

Wouters Muyshondt BV

Al onze chauffeurs krijgen donderdag of vrijdag een kleine versnapering en een drankje voor onderweg als een welgemeende dank u wel voor hun inzet in weer en wind , met files en vroeg of laat , dag na dag . Bedankt !
Oelegem

Snel Logistic Solutions

Bedankt aan al onze chauffeurs voor hun dagelijkse inzet! Wij verwennen ze vandaag nog eens extra met een doosje Merci!
Deinze - Ham

BARRY CALLEBAUT

Alle chauffeurs worden vandaag extra verwend met lekkere chocolade!
Wieze

Dewulf Joel BVBA

Wij hebben voor elke chauffeur een persoonlijk doosje pralines voorzien. Aan de buitenkant hangt een persoonlijk bedankingskaartje, waarin we hun positieve eigenschappen nog eens extra in de kijker zetten.
Ieper

Heirwegh transport

Wij zetten ons drivers team in de bloemetjes. Om hun cabine waar ze dagelijks veel ure in doorbrengen, perfect te kunnen onderhouden, schenken wij hen een unieke schuimreiniger SUPER FOAM van het merk Veidec. Veel kuisplezier !
Zele

AkzoNobel

.
.
Op vele locaties van AkzoNobel in de Benelux, zeggen wij tegen al onze hardwerkende mannen en vrouwen achter het stuur BEDANKT!
Machelen

Vandijck Transport BV

De dozen Merci-kes staan hier klaar voor onze chauffeurs !!
Herentals

Transport Dirk Verdoodt BV

Onze chauffeurs worden verwend met lekkere, warme soep en belegde broodjes. Enjoy!!
Hoogveld 63 - 9200 Dendermonde