Wie doet er mee?

Provincies

Acties per provincie

nv Haven Genk

Op deze dag een extra dankjewel aan alle chauffeurs die dagelijks paraat staan te Haven Genk!
Genk

WOUTERS-MUYSHONDT BV

Een warme begroeting en soep voor onderweg met een gepersonaliseerde thermosbeker voor onze chauffeurs .
Oelegem

Protrans

Alle chauffeurs worden op 14 december onthaald met een lekkere koffiekoek en een verkwikkend kopje koffie !
Zwevezele

TLM Transport

De chauffeurs krijgen elk een mok aangevuld met snoep, op de mok staat 'top one team'.
Vleteren

Decotra

Personeelsfeest op 9 december ,de dag dag zelf voor iedere chauffeur koffie ,gebak of fruit en gadgets
Tielt

Osselaer Trans Bv

Voor de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023 pakken wij onze helden van de weg lekker warm in. Een gepersonaliseerde jas en wat lekkers zal op hen staan wachten op 14 december!
Herzele

ESL-TRANS

Wij gaan de chauffeurs verrassen met een lekker ontbijt!
Tongeren

Handico Trucking

Handico Trucking heeft gekozen voor een Hoodie, om met de huidige mode trend mee te gaan, niet zomaar een hoodie maar ééntje die voorzien is van ons logo in reflecterende kleuren, op voor- en achterzijde. Hierdoor hopen we een leuke “eyecather” aan de chauffeurs te kunnen bezorgen die niet alleen warm en modieus is maar tegelijkertijd ook meer veiligheid biedt tijdens de donkere dagen. De overhandiging van deze hoodie zal plaatsvinden op de terreinen van onze trouwe partner Krone Fleet in Antwerpen, hartje haven Antwerpen, die op zijn beurt ook nog heerlijke verse pizza’s zal trakteren aan iedere passerende chauffeur die dag.
Lanaken

Bimatra bv

Op deze dag verwennen wij onze chauffeurs met een heerlijke lekkernij. Ook de externe chauffeurs die op 14 december langs komen krijgen een attentie!
Ingelmunster

TH Trucks

TH Trucks steunt dit initiatief en waardeert de dagelijkse inzet van onze chauffeurs. Hiervoor bieden we graag iets lekkers en een leuke DAF verrassing aan. Kom alvast de QR-code scannen op de affiche bij uw TH Trucks verdeler en neem deel aan de DAF Quiz waarmee je kans maakt op een VIP-bezoek aan de Cabine-en Assenfabriek te Westerlo!
Roeselare

Clarebout Potatoes

Wij voorzien iets lekkers om onze chauffeurs te bedanken!
Nieuwkerke

United Caps Hoboken

Elke chauffeur krijgt bij ons een stuk fruit.
Hoboken

LINK-UP BV

Onze chauffeurs worden verwend met een lekker ontbijt en koffie, lekkere warme soep en een ontspannende nek-schoudermassage, de masseuse is gans de dag beschikbaar voor alle chauffeurs die binnenkomen.
Oostkamp

Quatra nv

Al onze chauffeurs ontvangen een lekkere attentie om hen te bedanken voor hun harde werk!
Lokeren

Iveco Maenhout

Wij voorzien voor alle vrachtwagenchauffeurs een verfrissend energiedrankje en een gepersonaliseerde Maenhout Drinkbus!
Brugge

LNG DRIVE - DRIVE SYSTEMS NV

Op vertoon van uw tankticket krijgt u gratis koffie en een koffiekoek op locaties LNG Drive Tessenderlo -Ranst- Heverlee
Halen

Kipco-Damaco NV

In het kader van deze dag hebben we op verschillende locaties binnen onze organisatie lekkernijen klaargezet. Het is onze manier om onze chauffeurs te bedanken voor hun inzet, doorzettingsvermogen en de vele kilometers die zij dagelijks afleggen.
Oostrozebeke

WILLAERT - VAN BOOM

Wij bedanken al onze chauffeurs met een lekker ontbijt en een kleine attentie !
Puurs - Liezele

LDH-TRANS BVBA

Op deze dag zetten we alle vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje door warme koffie en iets lekkers aanbieden. Daarnaast voorzien we een klein attentie aan iedereen die die dag bij ons langskomt.
Desteldonk

BASF Antwerpen

Bij BASF hechten we enorm veel waarde aan het erkennen en waarderen van de 400 vrachtwagenchauffeurs die dagelijks onze poorten passeren. We zijn ons bewust van het cruciale belang van veiligheid op de weg en streven naar het bevorderen van een gezonde en plezierige werkomgeving voor deze chauffeurs. We doen daarom graag mee aan de dag van de vrachtwagenchauffeur en begroeten hen met een warme glimlach en een kleine attentie.
Antwerpen

Gregoor Trucks Nv

Chauffeurs zijn voor ons echte helden daarom genieten zij dagdagelijks bij ons van een lekkere koffie. Vandaag zullen wij hierbij nog wat lekkers serveren 🙂
Herentals

Wolftech

De chauffeurs ontvangen een tas met ontbijt.
Machelen

Stobart Europe

Voor elke chauffeur wordt koffie en twee koffiekoeken voorzien.
Genk

INEOS Inovyn

We delen 's ochtends gebakjes uit, vanaf het middaguur broodjes met beleg en de hele dag warme dranken en frisdrank aan alle vrachtwagenchauffeurs die goederen laden op onze locatie. We kijken ernaar uit om je daar te zien !
Jemeppe-sur-Sambre

VAN MIEGHEM Logistics

Goodies en catering de hele dag
Saintes