Deelnemers 2022

Tal van bedrijven en organisaties hebben deel genomen aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur in 2021. Haal inspiratie uit de inschrijvingen van 2022 en schrijf je in voor de tweede editie! 

Provincies

Primagaz

Tessenderlo

VAB Koopman Automotive Solutions

Om onze chauffeurs te bedanken op 'hun' dag, hebben wij voor elk van hen een gepersonaliseerde VAB Koopman-koffiebeker voorzien.
Boortmeerbeek

DAF Trucks België

Breng op 8 december een bezoek aan één van de DAF concessiehouders en ontvang er een leuke attentie. Meer zelfs, scan vanaf 28 november de QR code en maak kans op een VIP DAF Experience in 2023. https://www.daf.be/nl-be/campaigns/dagvandevrachtwagenchauffeur
Temse

masterbulk

Fruitmand & koffiekoeken voor onze chauffeurs
Gent/Mariakerke

ICS Cleaners

De koffie staat elke dag klaar voor elke chauffeur die bij ons komt laden of lossen. Maar vandaag worden ze extra in de watten gelegd!
Tienen

AkzoNobel

Vilvoorde

Dhondt Logistics

#DVC2022 Onze chauffeurs worden vandaag in de watten gelegd!
Mouscron

Modulyss nv

Elke chauffeur krijgt een lekkere attentie die komt laden of lossen.
Zele

Rima Transport International

We vieren de chauffeurs met een ballonnenboog, rollen de rode loper voor hen uit en trakteren het personeel op koffiekoeken
Lommel

United Caps

Om de chauffeurs te bedanken schenken we hen op 8/12 een lekker stuk fruit.
Hoboken

SITRA Group

SITRA Group draagt steeds zorg voor haar chauffeurs, maar op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur hebben we een extra attentie voorzien.
Ieper

Garage Antoine NV

Chauffeurs worden bij ons verwelkomt met een tas koffie en een koffiekoek!
Geraardsbergen

js car trailer maintenance

Nog te bepalen
brugge

Antargaz Belgium

Alle vrachtwagenchauffeurs, zowel zij die onze gasflessen rondbrengen bij de verkooppunten als zij die propaangas leveren bij klanten met een gastank, mogen een cadeautje verwachten. Lekker warme Antargaz-sokken!
Diegem

TD SYNNEX België

Op de dag van de chauffeur 2022 voorzien we bij TD SYNNEX een zoete verrassing voor alle chauffeurs. Zo willen we hen bedanken voor hun tomeloze inzet doorheen het jaar.
Aalst

bv Vervoer Willaert Andre en zonen

Onze chauffeurs op deze dag eens extra verwennen met een kado. Zij zijn namelijk ons visitekaartje. Daarom krijgen onze chauffeurs elk een fruitmand.
Gits

Flaxseed Trading S.A.

Om de vrachtwagenchauffeurs te bedanken voor hun dagdagelijkse inzet is er gratis koffie en een versnapering voorzien!
Tournai (Blandain)

Thy-Marcinelle - RIVA GROUP

Deze donderdag 8 december zal Thy-Marcinelle een ontbijt aanbieden aan alle truckers die onze site bezoeken. Dit is een kans voor ons om hen te bedanken voor hun werk. Tot donderdag!
Charleroi

OSSELAER TRANS bv

Aangezien we gelegen zijn in de streek van de Vlaamse Ardennen, geven we de chauffeurs op deze dag een mattentaartje en wat gezonds mee. Zij verdienen het dubbel en dik om eens een dagje verwend te worden.
Herzele

Geldof

Wij bedanken op deze dag al onze chauffeurs met een attentie en kijken hoe we samen de toekomst nog beter kunnen maken. We zijn dan ook enorm trots op ons team!
Wevelgem

Drumdrum Trans NV

Alle chauffeurs krijgen een goodiebag met gadgets en lekkers.
Rumbeke

Wouters Muyshondt BV

Alle chauffeurs krijgen een kleine attentie en een bedankje voor hun trouwe inzet . We spreiden de actie over 2 dagen omdat niet alle chauffeurs dezelfde dag op het bureel voorbij komen.
Oelegem

Vanhees Metalen

Wij gaan weer lekkere koffiekoeken uitdelen voor alle chaufeurs
Lommel

Delrue Auto & Truckshop

Gratis warme drank in onze Truckshop en mooie attentie voor iedere vrachtwagebestuurder
Anzegem

VAN MIEGHEM LOGISTICS

Op deze 8/12/2022 hebben wij het plezier om alle werknemers van de wegtransportsector te bedanken. Van de vroege uren van de dag tot de late uren van de nacht; ontbijt, snacks, warme dranken en snoepgoed zullen worden aangeboden.
Saintes